/ Gulliver/Getty Images
Дейвид и Виктория Бекъм планират да изградят подземен проход в имота си в Котсуолдс.

Наскоро двойката получи разрешение за проектиране на тунел в селската си къща, струваща 6 милиона лири, който ще води до винарска изба под разширен гараж, който осигурява място за седем автомобила.

Според в. „Таймс“ фамилията била посъветвана от свой планировчик, според когото тунелът “ще подобри сигурността на обитателите на имота”.

В момента семейство Бекъм живеят с три от четирите си деца: Ромео, Крус и Харпър. Най-големият им син Бруклин живее в Ню Йорк.

Семейство Бекъм  също имат къща за 31 милиона паунда в Холандс Парк, западен Лондон, където току-що са загубиха битката със съседа си, който иска да обнови имота си. Според Дейвид и Виктория с ремонта съседът е щял да навлезе в личния им живот.

Плановете им за строителство в Котсуолдс идват след поредица от кражби в домовете на футболиста по време на блокирането заради коронавируса. Медиите на Острова съобщават още, че Ед Шиърън е инсталирал подобен проход под къщата си в Съфолк, който води до собствената му кръчма.

По-рано този месец се оказа, че Виктория Бекъм спечели малко под 1 милион лири от миналогодишното турне на Spice Girls UK във Великобритания, въпреки че всъщност не участва в него.