Ъшър и дългогодишната му партньорка Джен Гойкоечеа са се оженили в Лас Вегас само няколко часа след участието на певеца в шоуто на полувремената на първенството по американски футбол „Супербоул“ в неделя, предаде Асошиейтед прес, като цитира официални представители и документи.

Известно е, че свещеникът, венчал двойката, се облича като Елвис Пресли.

Ъшър и Джен Гойкоечеа са се оженили в Лас Вегас в неделя, показва брачното свидетелство, публикувано в понеделник. Церемонията е водена от преподобния Роналд Джоузеф Полривка, по-известен като Рон ДеКар. Сред свидетелите е била Джонета Патън, майката на Ъшър.
 
"Поздравления за младоженците!", се казва в изявление на Мелъди Уилис-Уилямс, собственичката на параклиса, където е била венчавката. "Бяхме изключително развълнувани да бъдем домакини на този грандиозен ден за Ъшър и му съпруга".

45-годишният Ъшър и 40-годишната Гойкоечеа са заедно от 2019 г., имат две малки дъщери.

Представителката на певеца - Лидия Кануга, засега отказва коментар по темата.
 


Лин Мари Гоя от службата, издаваща на разрешителни за брак, потвърди, че миналата седмица на Ъшър и Гойкоечеа е предоставен документ за сключване на брак.

"Естествено, че са се оженили в Лас Вегас", каза Гоя. "Какво по-добро място от "Сватбената столица на света"?"
Ъшър се разведе с първата си съпруга Тамека Фостър през 2009 г. след две години съвместен живот и получи попечителство над двамата им сина. През декември 2018 г. певецът подаде молба за развод след 3-годишен брак с втората си съпруга и бивша мениджърка Грейс Мигел, припомня Асошиейтед прес.

Шоуто на Ъшър на полувремената на "Супербоул" в неделя на стадион "Олджайънт" в Лас Вегас предизвика голям интерес, като на сцената към него се присъединиха гостуващи звезди като Алиша Кийс, Лил Джон, Лудакрис, H.E.R.

Наскоро Ъшър издаде първия си солов албум от осем години насам, а през август е планирано турне в САЩ, озаглавено Past Present Future, припомня Асошиейтед прес.
 
Теодора Славянова/БТА