Букмейкъри: Кейт ще роди момиче, ще се казва Шарлът
Букмейкъри: Кейт ще роди момиче, ще се казва Шарлът / Guliver/Getty Images

В семейството на херцозите на Кембридж Уилям и Катрин в най-скоро време ще се роди момиченце, което ще бъде кръстено Шарлът, уверяват британските букмейкъри въз основа на последни варианти на залаганията, предава агенция ТАСС.

Букмейкърите значително са занижили ставките за най-популярното име, което изпревари досегашния фаворит - Алис. Ако преди време вероятността новото кралско бебе да бъде кръстено Шарлът беше с коефициент 7 към 1, сега той е едва 9 към 4.

Раждането на второто кралско бебе се бави

Повечето от поданиците на Нейно величество не вярват детето на принц Уилям и съпругата му отново да е момче. Залаганията в тази насока се приемаха с коефициент 11 към 8, който е доста нисък. Най-популярни сред мъжките имена са Артър и Джеймс.

Ролята на вторите бебета в кралското семейство

Приемат се залагания за цвета на косата и теглото на младенеца и за цвета на роклята на херцогиня Катрин, когато тя го представи на обществеността.

"Залаганията върху кралското семейство са стародавна британска традиция, съобщиха от букмейкърската къща "Пади пауър". Дори и да не спечелите, това е един прекрасен начин за разпускане, за общуване с приятели, обсъждайки възможните шансове. А в същото време да се отбележи подобаващо и появата на нов наследник на престола".

Източник: БТА