Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк бяха любимата ни поп двойка на 90-те, но се оказва, че не всичко е било толкова розово при тях, колкото изглеждаше преди 20 години, пишат от Edna.bg.

Бритни Спиърс разкри в мемоарите си, че е е забременяла от Джъстин Тимбърлейк и е направила аборт, когато е била 19-годишна.

В откъс от книгата на Бритни, "Жената в мен", която ще излезе официално на 24-ти октомври, певицата пише, че бремеността ѝ е била "изненада", но не е била "трагедия".

Обичах Джъстин толкова много. Винаги съм си мислела, че един ден ще съдадем семейство. Просто се случи по-рано, отколкото очаквахме", пише Бритни в книгата си.

"Но Джъстин определено не се радваше за бременността ми. Той каза, че не е готов да има дете, че сме твърде млади", продължава разказа си изпълнителката.

"Сигурна съм, че хората ще ме намразят заради това, но аз се съгласих да не раждам бебето. Не знам дали беше правилното решение. Ако зависеше само от мен, никога не бих направила аборт. Но Джъстин беше толкова сигурен, че не иска да бъде баща", признава Бритни.

Спиърс е направила аборт в края на 2000-та година, когато е била на 18 или 19 години. Тя споделя, че процедурата е била "едно от най-ужасните неща", които е преживявала.

Източници споделят, че Джъстин Тимбърлейк е "притеснен" за излизането на мемоарите на Бритни.

Джъстин и Бритни станаха двойка през 1999-та година, докато все още бяха тийнейджъри и се разделиха през 2002-ра. Тогава Тимбърлейк намекна, че Спиърс му е изневерила, но тази информация така и не бе потвърдена или отхвърлена от Бритни.

Години по-късно Джъстин се извини публично на Бритни и каза, че има само топли чувства към бившата си половинка.
Edna.bg