Отлъченият от Блатото Кралев е ексклузивен гост в подкаста “След Игрите”
Рисковият мениджър Никола Караолис и бизнесменът Симеон Кралев отпаднаха от “Игри на волята” тази вечер. Острието на Силните Караолис загуби елиминационната битка от стратега на Дръзките Гешев, а Кралев беше отлъчен от участниците на Блатото.

Денят за номинираните започна с битка за спасение между Раду и Караолис от Силните и Гешев и Павел от Дръзките. Най-добре с предизвикателството Стената на плача се справиха Павел и Раду, които си осигуриха спасение.

Сблъсъкът за оставане в играта предложи зрелищна демонстрация на сила, точност и стратегическо мислене. Инженерът Гешев натрупа ранна преднина, която му помогна да елиминира Караолис. За своята победа той получи и награда от 100 златни гроша.

Междувременно се проведе и поредният съвет на изгнаниците от Блатото. Въпреки усилията си да привлече завърналата се Анита и баскетболистката Десислава на своя страна, бизнесменът Кралев беше единодушно елиминиран от състезанието. Симеон Кралев е и следващият ексклузивен гост в официалния подкаст на предаването - “След Игрите”. В новия епизод на поредицата Кралев ще разкаже за легендарния си глад, за предателствата, за съюза си с Благой и за това кого смята за най-достоен да грабне голямата награда от 100 000 лв.

На Арената утре ще се завърне бронзовият медалист от сезон 5 Мартин Николов-Елвиса, а Храбрите ще имат възможност да се сдобият с ценни хранителни запаси. Не пропускайте следващия епизод на “Игри на волята” в събота, 26 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Игри на волята“ 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страницаInstagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova PlayVbox7 и YouTube.