"Теория за Големия взрив" е най-гледаното неспортно телевизионно предаване в САЩ през последните години
"Теория за Големия взрив" е най-гледаното неспортно телевизионно предаване в САЩ през последните години / Gulliver/Getty Images
Съоснователят на "Майкрософт" Бил Гейтс ще бъде гост-звезда в предстоящ епизод от комедийния сериал "Теория за Големия взрив", съобщи Си Ен Ен, позовавайки се на телевизия Си Би Ес.

Най-гледаният комедиен сериал ще има спин-оф

Новината за гостуването на Гейтс, който ще играе себе си, е съобщена и в официалния акаунт на шоуто в Twitter.
В предстоящия епизод героинята Пени (Кейли Куоко) ще приеме Бил Гейтс на работното си място, докато нейните запленени от технологиите приятели правят всичко възможно, за да се срещнат с милиардера новатор.

Звездите, които поискаха още пари и ги получиха (СНИМКИ/ВИДЕО)

Телевизия Си Би Ес ще поднови излъчването на сериала, който понастоящем е в 11-ия си сезон, на 1 март. По-късно през месеца ще бъде показан епизодът с Бил Гейтс. Технологичният магнат не за първи път гостува в телевизионна поредица. Гейтс преди е бил гост-звезда в епизод от сериала "Фрейзър", излъчен през 2001 г.

Бил Гейтс
Бил Гейтс Gulliver/Getty Images

Бил Гейтс се включи в „Тайния Дядо Коледа“, зарадва непозната с дузина подаръци (СНИМКИ)

Бил Гейтс не е първата видна фигура от света на науката, технологиите, инженерството и математиката, която гостува в сериала "Теория за Големия взрив".

Преди него гост-звезди са били астронавтът Бъз Олдрин, видният космолог Стивън Хокинг, основателят на компания "Тесла" Илон Мъск, съоснователят на компания "Епъл" Стив Возняк

"Теория за Големия взрив" е и сред най-пиратстваните телевизионни сериали

Създаден през 2007 г., сериалът "Теория за Големия взрив" е най-гледаното неспортно телевизионно предаване в САЩ през последните години. 

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА