Звездите в киното и телевизията често получават огромни хонорари за работата си. В телевизията, когато става въпрос за чекове, договори и преговори за пари, нещата понякога стигат доста далече. Ето три примера за това - супер успешните поредици „Къща от карти", „Модерно семейство" и „Теория за Големия взрив".

Мис Свят 2000 е сред най-добре платените актриси в телевизията (СНИМКИ)

Една от звездите, които с право поискаха още пари за работата си, е актрисата Робин Райт, която играе ролята на Клеър Ъндъруд в хитовия сериал на Netflix "Къща от карти" (House of Cards). Робин Райт, която получаваше по-малък хонорар от този на колегата си Кевин Спейси, поиска увеличение, като дори заплаши да разкрие всичко около несправедливото заплащане пред публиката. Продуцентите се съгласиха и увеличиха хонорара ѝ с 80 000 долара на епизод.

Звездите които поискаха още пари и ги получиха (СНИМКИ/ВИДЕО)
netinfo
Понякога актьорите се обединяват, за да получат увеличение на заплатата. Такъв е случаят с един от най-популярните телевизионни сериали - „Модерно семейство" (Modern Family), чиито звезди показаха как се иска увеличение на заплатата, като след третия сезон на „Модерно семейство" се договориха за 200 000 долара на епизод.
Звездите които поискаха още пари и ги получиха (СНИМКИ/ВИДЕО)
netinfo
И това не е всичко. Звездите от друг популярен комедиен сериал се споразумяха за 1 милион долара на епизод. Изпълнителите на главните роли в "Теория за Големия взрив" (The Big Bang Theory) Джим Парсънс, Джони Галеки и Кейли Куоко се договориха да получават 1 милион долара на епизод, което си е голямо увеличение, предвид факта, че преди това хонорарът им беше 350 000 долара на епизод.
Звездите които поискаха още пари и ги получиха (СНИМКИ/ВИДЕО)
netinfo
Снимки: Guliver/Getty Images