Ариана Гранде
Ариана Гранде / Gulliver/Getty Images
Американската поп звезда Ариана Гранде заведе дело срещу фирмата за търговия на дребно „Forever 21“ за промотиране на свой продукт, използвайки без разрешение на певицата "подобен на нея модел".
 
Гранде претендира за 10 милиона долара от фирмата заради линията й за козметични продукти „Райли Роуз“ и нейната онлайн кампания с поразителни прилики с нейни музикални клипове, като "7 Rings" от края на миналата година.

От сладко момиченце до секси изкушение: Ариана Гранде на 26! (СНИМКИ)
 

Делото, заведено в окръжния съд в Лос Анджелис в понеделник, твърди, че кампанията е била предназначена да подмами потребителите да вярват, че Гранде подкрепя ориентираните към младежите продукти на „Forever 21“.
 
Гранде има 163 милиона последователи в Инстаграм, което я прави жената с най-много последователи в социалните медии за споделяне на снимки и видео.

„Жената на 2018 година“: Красивата и талантлива Ариана Гранде (СНИМКИ)
 
Снимки от акаунта в Инстаграм на „Forever 21“, предоставени от прокуратурата, показват модел, който носи лилаво камуфлажно облекло и розова лента за глава и ботуши, подобни на тези, носени от Гранде в музикалното видео "7 Rings".
 

Блумбърг съобщи миналата седмица, че „Forever 21“ се готви да обяви фалит.

И още:

Най-влиятелните личности за 2019 (СНИМКИ)

Ариана Гранде разбива рекорди с „Thank U, Next“

Певицата Ариана Гранде се сгоди

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА