Ален Делон
Ален Делон / Getty Images
За да илюстрира поздравителната си картичка за 2023 г., Ален Делон е извадил от архивите си хубава семейна снимка, на която се появява с Антъни, Анушка и Ален-Фабиен.

Ален Делон се потапя в семейния си фотоалбум за новата си поздравителна картичка. За да пожелае на читателите на Paris Match щастлива нова година през 2023 г., актьорът избира да представи портрет, направен от Мишел Маризи - сувенирна снимка, на която той позира с трите си деца: Антъни (58 г.), Анушка (32 г.) и Ален-Фабиен (28 г.).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Match (@parismatch)


Антъни Делон се включи в профила си в Инстаграм, за да сподели този четиристранен портрет в една история. "Семейството на първо място", пише той на английски ("Family first"). На 25 декември, за да пожелае на феновете си щастлива Коледа, той зарадва последователите си, като сподели рядко хумористично видео с участието на известния си баща.
 

За новини от известния актьор, който живее между Швейцария и Франция, феновете му могат да посетят и профила на дъщеря му Анушка в Инстаграм. Малко преди Коледа актрисата публикува и забавна снимка на баща си, на която той е със слънчеви очила и мустаци.
 

Отслабнал след инсулт през 2019 г., Ален Делон ограничава изявите си. 87-годишният актьор все пак дава някои новини в документален филм, излъчен през юли 2021 г. Два месеца по-късно излиза от изолацията си, за да се сбогува със своя колега от киното Жан-Пол Белмондо по време на погребението му в парижката църква "Сен Жермен дьо Пре".
БГНЕС