Какво се случва, когато Тя и Той разменят ролите си и влязат в кожата на другия? Със сигурност - нещо забавно! Двама от най-популярните влогъри на продуцентската компания 7Talents - Лили и Филип, стартират необикновена поредица, след която войната на половете вече няма да бъде същата.

Какво е за един мъж да прекара цял ден на токчета и наистина ли жените са напълно безпомощни, когато трябва да сменят спукана гума? Отговорите - в първия епизод на новата комедийна уеб поредица „Тя и той: Смяна на местата"!

Всеки четвъртък в официалния канал на поредицата във Vbox7 ще гледаме ново видео, което по забавен начин ще проследява „вечното дерби" между двата пола. В продължение на 5 седмици, Лили и Филип ще отправят един към друг предизвикателството да влязат в нетрадиционни за своя пол роли, което неминуемо води до поредица от изключително комични ситуации.

А кои са всъщност двамата герои в уеб сериала? Филип е вече добре познато лице от комедийния уеб сериал „Типично", набрал изключителна популярност във Vbox7 със забавните си скечове и импровизации, както и от личния си влог „Туй-онуй с Филяка", в който разисква разнообразни теми от ежедневието.

Чаровната Лили пък е сред най-популярните влогърки в последните няколко месеца, която бързо спечели симпатиите на аудиторията с артистичността си и интересните видеа, които създава.