/ Thinkstock/Getty Images
Пълнолунието през този месец се пада на 14 септември, така че подгответе сърцето и душата си за енергията, която ще донесе. Предстои трансформация и промяна не само, защото се пада в последната седмица на лятото, когато сме близо до есенното равноденствие.

Пълнолунието през септември обаче ще повлияе на няколко астрологични знака повече, отколкото на други.
Ако сте един от тях, е най-добре да се подготвите, за да извлечете максимума от това време. 

Емоциите, подхранвани от пълнолунието в знака на Рибите, ще ескалират. Ще приемате случващото се около вас дълбоко в душата си и е силно вероятно да почувствате непреодолимо желание да си поплачете. Тези емоции обаче ще бъдат подхранени от разумни, понякога и прекалено критични вибрации на Слънцето, което се намира в знака Дева. Това ще създава контрасти между това, което иска сърцето и това, което ви подсказва разума, но не се страхувайте - никой не е казал, че промяната ще бъде лесна.

Животът на тези четири зодии ще се промени през септември (ВИДЕО)

"Процесите в този период ще са много интензивни. Ще станем свидетели на изтичане на енергия, която ще ни направи изключително тревожни. Отделете време за релакс, преди да позволите на Луната да се възползва от Вас.", казва астрологът Лиса Страдуст за сайта bustle.com. 

Нови предизвикателства, любов или проблеми: Какво готви септември за 12-те зодии? (ВИДЕО)

Енергията на това пълнолуние няма да разклати всички зодиакални знаци по един и същ начин. Ако обаче се окажете от зодиакалните знаци, които ще бъдат ударени най-силно от пълнолунието, то трябва да се подготвите - продължете да четете по-надолу, за да се въоръжите с някои допълнителни енергийни защити, докато пълната Луна грее в прозореца Ви.  

Близнаци

Енергията на пълната Луна се окаже непосилна за свръхстимулирания мозък на Близнаците, особено когато добавите и стреса на работното място. Това означава, че трябва да обърнете повече внимание на себе си. Проблемите на работното място могат да Ви принудят да се оттеглите за кратко. Не се стресирайте - починете си. Скоро ще сте под светлините на прожекторите по-бляскави от всякога. 

Трите зодии, които са галеници на съдбата (ВИДЕО)

Дева 

Пълнолунието в сезона на Девата ще Ви удари силно, тъй като пълнолунието е в противоположния Ви знак - този на Рибите. Това мечтано влияние ще предизвика завихряне на емоции. Ще сте склонни вложите цялата си енергия в любовния живот. Трябва обаче да сте наясно колко точно време може да отделите на любовта, защото това може да ви коства изпуснати други ценни моменти. 

Кои са подходящите храни за всяка зодия?

Стрелец

Енергията на това пълнолуние ще е като катализатор за Стрелеца.  То ще промени намина Ви на мислене и светогледа като цяло. Трябва да балансирате между работата и личния живот. Отделете време за размисъл, преди да вземете крайни решения. Съсредоточете се върху себе си и личните си нужди - така светът ви ще се промени към по-добро. 

Как изневеряват зодиите, кои са най-големите кръшкачи? (ВИДЕО)

Риби

Насочете фокуса върху себе си. Не оставяйте вашата нервна система да контролира биенето на сърцето Ви. Не е нужно да правите другите щастливи през цялото време. Не прекарвайте времето си в притеснения за тях. Забавлявайте себе си.