Някои зодии биха изневерили, ако нещо наистина сериозно куца във връзката им, други въобще не си падат по изневярата, трети пък са изпечени неверници.

Каналът „Видео хороскоп“ във vbox7 показва каква е вероятността за изневяра при всяка зодия според нейните емоционални и физически потребности:

Овен

Тази зодия е страстна и импулсивна. Може много бързо да трансформира приятелските отношения в ураган от сексуално напрежение.

изневяра
iStock/Getty Images

Телец

Телецът е чувствителен и практичен. Вярва в моногамията и за нищо на света не би прекрачил принципите си.

Близнаци

Близнаците обичат разнообразието и лесно се отегчават. Ако не намерят това, което искат във връзката си, не биха се поколебали да го потърсят другаде.

изневяра
iStock/Getty Images

Рак

Ракът е сантиментален и състрадателен. Преди да вземе решение, добре обмисля как действията му ще се отразят на близките му, затова изневярата е дума, която не фигурира в речника му.

Перфектната любовница е с руса коса, зелени очи и големи гърди

Лъв

Лъвът обича драмата и копнее за нови вълнуващи преживявания. Не искаме да му поставяме тежката присъда, че тази зодия изневерява най-много от всички, но ако трябва да съставим списък, определено ще е сред първите три места.

изневяра
iStock/Getty Images

Дева

Девата отлично знае какво има и какво ѝ е коствало да го постигне. Нищо не е в състояние да я накара да залитне от правия път.

Везни

Тази зодия е дипломатична и елегантна. Цени романтичните, дори старомодни взаимоотношения. Набързо изконсумираните повърхностни чувства никак не са по вкуса ѝ.

Скорпион

Скорпионът трудно допуска някого до себе си, затова по очевидни причини трудно би се поддал на моментно желание.

Четири признака, които издават кръшкачите

Стрелец

Стрелецът има силно екстровертен характер. Въпреки това държи на прозрачните взаимоотношения и би сложил край на взаимоотношенията си с настоящия партньор, преди да допусне друг човек в живота си.

Козирог

Козирогът е сериозен и независим. Трудно започва взаимоотношения, защото има високи изисквания. Веднъж щом допусне някого в живота си обаче верността му е гарантирана.

изневяра
iStock/Getty Images

Водолей

Той е умен и безкомпромисен. Държи да осъществява дълбока и пълноценна комуникацията със събеседниците си. Шансът да изневери е нулев, защото му е необходима повече от една нощ или няколко небрежни излизания, за да се впечатли от някого.

Разкриха тайната на дълготрайната връзка: Ключът е в изневярата

Риби

Лоялността на Рибите е легендарна. Ако трябва да признаем една от зодиите за морален победител в класацията, ето я!

И още:

Кръшкачът партньора си мени, но нрава - не

Жените най-често изневеряват с приятели, а мъжете - с колежки

Четири признака, че жена ви си има любовник

Установиха кои са най-големите прелюбодейци в света

Ето как обувките издават кръшкачите