мъж жена
мъж жена / ThinkStock/Getty Images
Кръшкачите стигат до неподозирани висини, за да прикриват забежките си. Хората, чиито партньори спортуват често, трябва да имат едно наум - оказва се, че това е най-популярното алиби на изневеряващите, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.

Разкриха кои половинки са склонни към кръшкане

Допитването, осъществено сред потребители на сайта за извънбрачни афери Глийдън показва, че 49 процента от мъжете и 46 процента от жените използват спорта като оправдание, за да слагат рога на половинките си.

Десет процента от кръшкачите дори стигат дотам, че се сдобиват с членство в спортен клуб, за да потулват извънбрачните си забежки.

Кръшкачът партньора си мени, но нрава - не

Мъжете най-често използват като алиби спортове с топка - тенис (31 процента), голф (22 процента) и футбол (16 процента).

Жените най-често оправдават изневерите си със занимания с йога(23 процента), пилатес (16 процента) и тичане (14 процента).

Разкриха на каква възраст жените изневеряват най-често

Дамите понякога използват и излизанията по женски като оправдание да се отдават на интимност извън брачното ложе.

Сред популярните алибита за изневяра са също времето за себе си, шопингът, посещенията в спа център и професионалните ангажименти
БТА