Изневярата е непростима за повечето хора. Тя често води до раздяла, но някои стигат още по-далеч. Ето 5 от най-скандалните отмъщения след изневяра:

Булката, която изневери с 8 мъже

В популярно британско шоу мъж разказа историята на една провалена сватба, която звучи като от филм. По време на тост, младоженецът предлага игра. Той моли гостите да се изправят и да погледнат под чиниите си. Ако под тях има червена точка, те трябва да останат прави. Правостоящи остават 8 мъже, а младоженецът казва: „Дами и господа, това са мъжете, с които изневерява годеницата ми, а сега аз развалям брака и си заминавам“.

Четири признака, които издават кръшкачите

Записани на камера

Финансовите проблеми са една от основните причини, поради които една двойка се развежда. В този случай обаче парите представят различен тип проблем. Емили хваща мъжа си в изневяра и пише на билборд: „Здравей, Стивън, сега вече привлякох ли ти вниманието? Ти, мръсен, неморален, неверен, ненадарен нещастник, знам за нея. Всичко е записано на камера. Твоя скоро бивша съпруга, Емили. П.С.: Платих за този билборд от общата ни банкова сметка“.

изневяра
Thinkstockphotos

Фалшиво предложение

Всяка жена чака с нетърпение момента, в който да гаджето й предлага брак. Но надали всяка жена изневерява и очаква пръстен. Такъв е случаят на британец, който след като научава горчивата истина, решава да разиграе половинката си. Той й чете любовно писмо, дава й пръстен и точно когато тя е на път да каже „да“, той я пита: Кой е Томас Ру, при което жената разбира, че е хваната в крачка, а предложението е лъжа.

Любимите алибита на кръшкачите, когато изневеряват

Токов ужас

Манди Пистол е ютубърка, която решава не само психически, но и физически да накаже гаджето си. Видеото, което тя качва, започва с признание, че знае за изневярата и затова му е купила тейзър за Коледа. Манди влиза в апартамента на гаджето си, вижда го прегърнат с друго момиче и му бие ток в слабините. Въпреки това, момчето крещи: „Това не е моето момиче“. Това е то - да те хванат в изневяра и да продължаваш да лъжеш.

изневяра
Thinkstockphotos

„Тайна“ фотосесия

Когато Дъстън Халоуей разбира, че приятелката му изневерява, вместо просто да си събере нещата и да си тръгне, решава да я унижи в социалните мрежи. Дъстън я заварва в леглото им с друг мъж и им прави фотосесия, докато спят. След това качва снимките във Фейсбук и пише: „Когато се прибереш у дома и видиш друг мъж в леглото до жената, която обичаш. Добрите мъже заслужават добри жени“.

изневяра
Thinkstockphotos


И още:

Перфектната любовница е с руса коса, зелени очи и големи гърди

Разкриха кога и къде най-често изневеряват кръшкачите

Три причини за мъжката изневяра

Жени признават какво в мъжете им ги кара да изневеряват

Кръшкачът партньора си мени, но нрава - не

Вижте на каква възраст жените изневеряват най-често

Основната причина, която кара хората да изневеряват

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук