Ален Делон: Ще си отида от този свят, без да ми е мъчно за него

Ален Делон
Ален Делон / БГНЕС
Един от най-известните френски актьори - Ален Делон, твърди, че ще напусне този свят без съжаление в интервю пред списание "Пари мач" във връзка с шестдесетата годишнина от началото на неговата кариера, съобщава Франс прес.

"Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най вече мразя сегашната епоха. Повръща ми се от нея!", обяснява 82-годишният екранен идол.

Красотата като запазена марка: Внучката на Ален Делон е наследила чара на дядо си (СНИМКИ)

"Има създания, които наистина мразя. Всичко е фалш, всичко е подменено. Няма уважение към дадената дума. Важни са само парите. По цял ден чуваме за престъпления. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него!"

В интервюто актьорът разказва за кариерата си, за трудните отношения със семейството му, за жените, които е обичал и за приятелите, които е изгубил.

Ален Делон изпрати "жената на живота си" в последния й път (СНИМКИ)

Ален Делон със съпругата си Мирей Дарк, която почина през 2017 година
Ален Делон със съпругата си Мирей Дарк, която почина през 2017 година БГНЕС

"Почти всички починаха!", тъгува Делон, който особено тежко понесе загубата на Мирей Дарк, с която споделяше живота си през 70-те години на миналия век. Запитан за мястото на жените в сегашния му живот, актьорът сподели, че още не е открил партньорка.

"Не казвам, че нямам кандидатки. Те са десетина, но нито една от тях не ми допада, за да приключа с нея живота си. Бих могъл да се оженя за жена, която е готова да ме придружи до края на дните ми!"  

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook
БТА