4-годишно дете има нужда от помощ. Сияна има тумор на бъбрека с разсейки в тялото. Родителите ѝ са намерили клиника в Израел, където може да бъде оперирана спешно. За да заминат обаче родителите трябва да съберат бързо 300 000 евро.

Oще преди да осъзнава какво е да си борбен, съдбата изправя Сияна пред битка за живот.

„В края на януари месец откриха на детето ми тумор на бъбрека с разсейки в тялото. За нас животът стана много труден, защото минахме през отричането, не вярвахме, че това може да се случва на нас, на нашето дете, как е възможно”, казва Милена Луканова.

Сияна преминава през различни видове лечение. Всичко води до намаляване на размерите на тумора, но за кратко. Така лекарите отстраняват тумора, но заедно с целия ляв бъбрек.

„Нямаше и месец, в който се оказа, че има нов тумор, близо до стария”, обясни майката.

Сега родителите са намерили нов път към лечението на детето си – далечен и скъп.

„В Израел за безумната сума от 300 000 евро. Ние няма как да ги съберем сами и организираме кампания за събирането им. Трябва да се случи до края на този месец, за да може следващата химиотерапия да продължи там”, каза още Луканова.

В неделя Сияна ще празнува 5-ия си рожден ден, за него нейните родители искат да ѝ подарят надежда.

Милена благодари безкрайно на всички, които досега са дарявали и на лекарите в Българя.

„Добрите хора са навсякъде. Всеки е добър вътре в сърцето си. В момента за нас душите са си отворили всички хора, за което сме им безкрайно благодарни”, споделя майката на Сияна.  

Ако искате да помогнете, може да го направите ТУК