/ netinfo
Няколко катастрофи станаха днес на магистрала "Тракия". При най-тежката от тях жена загина рано сутринта, след като микробус се обърна в канавка на 85-и километър. По първоначална информация водачът най-вероятно е заспал зад волана. Освен загиналата жена са пострадали още шестима души, включително и дете, пътуващи в микробуса. Те са откарани в болница.

Микробус се обърна на магистрала "Тракия", има загинал
 
По-късно през деня станаха нови два пътни инцидента на "Тракия" в рамките на километър.
 
Около 13:30 ч. два автомобила се блъснаха на 164-и километър от магистралата. Пострадал е един човек, който е със съмнения за фрактура на крака.

Над 30 са ранените при верижните катастрофи на "Тракия", има с опасност за живота (СНИМКИ/ВИДЕО)
 
При другия инцидент, в района на 165-и километър, отново катастрофираха два автомобила. Нанесени са само материални щети.

През ранния следобед бе променено движението по АМ "Тракия" в посока Бургас, при 144-ти километър и то се извършваше в една лента заради разсипан товар на платното, съобщиха от пресцентъра на Агенцията "Пътна инфраструктура".

В късния следобед, този път при км 300 на автомагистрала „Тракия“, автомобил самокатастрофира, съобщиха за Агенция „Фокус“ от ОДМВР – Ямбол. Няма пострадали хора вследствие на пътния инцидент, нанесени са само материални щети върху превозното средство. Временно движението в участъка се осъществява в едната лента.