/ НФСБ
Зам.-председателят Борис Ячев, членове и симпатизанти на патриотичната партия сведоха глави и поднесоха венци и цветя пред Пирамидата на Независимостта във Велико Търново днес. В старата столица на България възстановка пресъздаде случилото се през 1908 година, когато Фердинанд прочита манифеста за отхвърляне на васалното положение и обявяване независимостта на България.

НФСБ

В Бургас съпредседателят на ПГ „Обединени патриоти“ и заместник-председател на НФСБ Валентин Касабов, народният представител Христиан Митев, членове и симпатизанти на НФСБ се поклониха пред пред паметника на „24-ти Пехотен полк“ пред Военния клуб в Бургас.

НФСБ

„Независимостта е вътрешно усещане за цялостна свобода. Трябва да помним заветите на нашите деди и да пазим България, защото опасността да я загубим е много голяма. В момента една част от партиите и НПО-ата се опитват да разделят българския народ, но ние не трябва да го позволим. Трябва да бъдем единни и независими, посоката винаги трябва да бъде „България“, за да я има и за нашите деца!“, коментира пред медиите и гражданите Валентин Касабов.

НФСБ

„Да мислим със собственото си съзнание, за да можем да направим правилния избор за бъдещето на България“, каза и Христиан Митев. 

В цялата страна членове и симпатизанти на НФСБ поднесоха цветя пред паметници, свързани с българския дух, свобода и независимост.