Ирина Белчева грабва короната "Мисис България Свят 2017", след като сваля 60 килограма. В предаването на Милен Цветков по NOVA тя признава, че искала да се хареса и да бъде в добро здраве, а и винаги е била уверена в успеха.
 
Белчева е на 33 години от София. Завършва "Електроенергетика" и има магистратура по "Бизнес администрация". Работила е като електропроектант, а в продължение на десет години е главен експерт в Министерството на енергетиката. Белчева е щастливо омъжена и е майка на две деца.

"Мисис България Свят 2017" Ирина Белчева
nova.bg

Британка се отказа от любимата си храна, отслабна с 38 кг (СНИМКА)

Ирина Белчева тежала 108 килограма. Тя признава, че натрупването на килограми се дължи на бременностите с двете деца, които са с малка разлика, както и на нездравословни хранителни навици, които имала.
 
Разкриха кои диети са по-безвредни и ефикасни

Решила да отслабне, за да се хареса на себе си и за да се радва на по-добро здраве. Преди година и половина започнала диета, която й носи добри резултати - свалила 60 килограма. След изпробване на различни диети тя смята, че всеки трябва да намери своя индивидуален хранителен режим. Белчева отсича, че отслабването е и въпрос на воля и лишения, като е важна и мотивацията. 

Днес е полезно, утре – вредно: 9 мита за здравословното хранене

"Мисис България Свят 2017" Ирина Белчева
nova.bg


Жената решила да участва в конкурса за красота и се окичва с титлата "Мисис България Свят 2017" в края на октомври.

Вижте още:

Популярните диети, които вредят на здравето ни (ВИДЕО)


Преди и след: 14 звезди, които отслабнаха драстично (СНИМКИ)

Звездни диети: Как тези знаменитости отслабнаха драстично (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
nova.bg