Джона Хил
Джона Хил / Gettyimages
Има знаменитости, които в даден момент на кариерата си изглеждат пухкави и се открояват на червения килим с апетитни форми.

От крехки кукли до пищни дами: Звездите, които винаги са секси (СНИМКИ)

Някои от тях обаче след време изненадват с безупречни фигури и ни карат да се замислим дали излизат от фитнес залата, хранят ли се изобщо и не е ли редно от следващия понеделник най-после да започнем диета.

Преди и след: 14 звезди, които отслабнаха драстично (СНИМКИ)

Ето няколко препоръки за здравословно хранене на звезди, които успяха да отслабнат:

Крис Прат

Холивудският актьор Крис Прат с гордост твърди, че е свалил цели 36 килограма. Започнете деня не с чаша кафе, а с вода с лимон, съветва той. Лимоните допринасят за здравето на черния дроб, съдържат много различни ензими и витамин C. Препоръчва се при диета, защото ускорява метаболизма и прочиства организма.

Крис Прат
Gettyimages

Бъдете внимателни, защото този трик за отслабване е подходящ за хора, които нямат проблеми със стомаха. В добавка Крис Прат е бил половин година на ниско въглехидратна диета.

Бритни Спиърс

Бритни Спиърс имаше известни проблеми с килограмите. Тя обаче успя да върне формата си най-вече с тренировки. Певицата отделя най-малко 40 минути за тренировки, които практикува 3-4 пъти седмично.

Бритни Спиърс
Gettyimages

Много внимание обръща на кардио упражненията. Това съчетава с разнообразна храна.

Кристина Агилера

Кристина Агилера успя да коригира теглото си, защото напълно изхвърли вредните продукти от менюто си. Пет пъти седмично тича сутринта, намира време за фитнес и йога. Съветва да се набляга на сутрешните тренировки, защото са по-ефективни от вечерните.

Кристина Агилера
Gettyimages


Джона Хил

При Джона Хил промяната е огромна – той свали около 40 килограма. За да се случи това е се е лишил от алкохол, бързи закуски, газирани напитки, сладкиши.

Джона Хил
Gettyimages

Сега води здравословен начин на живот и редовно спортува.

Адел

Адел също изглежда в по-добра форма. Певицата не яде мазна и пикантна храна, намалила е въглехидратите, ограничила е сладкишите. Певицата съчетава хранителния си режим със спорт.

Адел
Gettyimages

Вижте още за диетите:

Днес е полезно, утре – вредно: 9 мита за здравословното хранене

Ударните диети не осигуряват дългосрочно отслабване

Учени откриха грешка в препоръките за здравословно хранене

Разкриха кои диети са по-безвредни и ефикасни

Препоръката на лекар: Заложете на умерен подход за отслабване


За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook