Михайлова: Желанието на СДС да се върне на политическата сцена дразни мнозина
Михайлова: Желанието на СДС да се върне на политическата сцена дразни мнозина / снимкa: Sofia Photo Agency
Атаките срещу СДС ще продължат до парламентарните избори, защото сините се стремят да се върнат на политическата сцена. Това прогнозира бившият син лидер Надежда Михайлова по повод обвиненията на Яне Янев, че му е поискала 100 000 лева, за да си купи той мястото на депутат в парламентарната група на ОДС.

Според Надежда Михайлова именно стремежът на СДС да се върне на политическата сцена дразни мнозина. По повод обвинението на Янев Михайлова каза, че е нелепо да коментира подобни неща. „Най-важното в политиката е, когато има доказателства, да се обръщаме към компетентните органи. Всичко останало е политическа спекулация”, категорична беше тя.

Михайлова разкри още, че е била против явяване на СДС на парламентарните избори в коалиция ОДС, но се е подчинила на решението на синия национален съвет. По повод влизането на Яне Янев в парламентарната група Михайлова припомни, че първоначално той е станал част от ОДС с каузата да обедини земеделците на Пинчев и Мозер, а впоследствие създал нова формация.

Според синята депутатка добре е дебата в обществото да се извади наяве истината за това кои са политиците, зависими от бизнеса.