Лечева иска името на бандита, прострелял съпруга й
Лечева иска името на бандита, прострелял съпруга й / netinfo

В изявление до медиите председателят на Държавната агенция за младежта и спорта Весела Лечева благодари на лекарските екипи в института "Пирогов" и военномедицинската академия за всичко, което са направили и правят за възстановяването на съпруга й Манол Велев.

Бизнесменът беше прострелян на 11 юли тази година близо до офиса си на ул. "Мизия" в София и до октомври беше в кома. На 4 декември той беше изписан от Военномедицинската академия.

"Благодаря и на всички, които ежедневно проявяват съчувствие и са загрижени за неговото състояние. Надявам се на същата активност и за разкриване на престъплението", заявява Лечева. Лекуващият екип е преценил, че Манол Велев не се нуждае от постоянен лекарски контрол в болнична обстановка и той продължава да се възстановява в домашни условия, се посочва в изявлението.

Велев беше изписан от ВМА на 5 декември без подробности за състоянието му. Малко след покушението му съпругата му помоли медиите да не огласяват факти за здравословното му състояние. През октомври стана ясно, че Велев е излязъл от кома.