Костадин Костадинов
Костадин Костадинов / БГНЕС
За решението на проблемите ни е нужно ново национално отговорно правителство, което да поеме политическата отговорност и да изведе България от спиралата от кризи. Дали това ще стане, зависи само от българския народ и от това дали се е научил да разпознава политическите проекти, които като "отровни гъби" изникват точно преди предстоящите предсрочни избори, заявява председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов  в съобщение, разпространено от пресцентъра на партията. 

"В последните десет дни бяха обявени три нови политически проекта, а два от тях и учредени. Започнаха да се завръщат на политическата сцена хора, които въведоха частните съдебни изпълнители в българската съдебна система, бивши министри, взимали пагубни решения в изминали правителства", посочва лидерът на "Възраждане". Опасни за България са „отровните гъби двойници“, допълва Костадин Костадинов. 

Костадинов иска незабавна оставка на правителството

„Възраждане“ е единствената заплаха за статуквото и задкулисието, което го води. Ще бъде вложен огромен финансов ресурс от чужди капитали, за да бъдат представени новоизникнали или добре реанимирани стари проекти като възможност за „възход“, за „развитие“, „за изправяне‘ на България, се посочва още  в изявлението на Костадинов. 
От „Възраждане“ няма да подкрепим нито един протест, в който организаторите не са ясно заявени, допълва лидерът на "Възраждане".