/ NOVA
Тази седмица „Като две капки вода“ изправи най-верните си фенове пред поредното предизвикателство за този сезон! Задачата е чрез кратки видеа зрителите на шоуто да запечатат моменти от подготовката за най-светлия християнски празник – Великден. Всеки дом има своите традиции, с които отбелязва Възкресението. Най-забавните и вълнуващи моменти от боядисването на шарени яйца, месенето на пухкави козунаци и споделянето на семейния уют, ще станат част от великденското издание на предаването. Видеата се изпращат на специалната платформа www.nova.bg/kapki

Броени дни преди празника Хилда Казасян споделя формулата за един истински спецален Великден: „Прекрасно е да имаш голяма рода. Още по-прекрасно, когато в семейството цари истинска обич, точно такава, каквато я виждаме по филмите или четем в книгите. Късметлийка съм! С най-близките до сърцето ми хора винаги сме заедно в двата най-хубави празника в годината - Великден и Коледа. Това естествено създава и някои проблеми, защото да намериш място или да посрещнеш у дома между 18 и 20 души, си е едно мъничко предизвикателство. Но какво по-прекрасно от това на този толкова голям празник, в това най-красиво време в годината, когато всичко разцъфтява и се ражда отново, да имаш една маса отрупана с пролетни цветя, с ухаещи козунаци и красиви, пъстри яйчица, а около нея да са хората, даряващи ти само любов... Какво повече може да иска човек?", споделя най-лъчезарната представителка на журито в „Като две капки вода“.

NOVA

В платформата продължават да се събират и най-атрактивните записи на семейства, които се забавляват, докато гледат „Като две капки вода“. Всеки поденеделник любимото шоу дава възможност на десетки малки и големи зрители, изпратили най-веселите клипове, да станат част от виртуалната публика и да бъдат на живо в ефир през цялото предаване. През седмицата екипът получава стотици видеа на зрители, които искат да станат част от формата и да подкрепят любимите водещи, участници, жури и балет. По този начин „Като две капки вода“ вече влезе в домовете на български семейства не само от цялата страна, но и от целия свят. На живо в ефир се включиха фенове от Белгия, Малта, Германия, Австрия, Франция и други европейски държави, а най-далечната точка, до която шоуто стигна, беше Канада.

„Като две капки вода“ очакват вашите видеа и тази седмица! Покажете как се забавлявате и пеете, но не забравяйте да споделите и това какви шарени яйца и колко големи козунаци ще направите за светлия празник тази година.


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук

NOVA