време лято
време лято / БГНЕС, архив
Очаква ни слънчев и топъл неделен ден. Сутринта в източните райони ще се образува краткотрайна мъгла. През деня ще е слънчево, след обяд – горещо. Максималните температури ще са между 32 и 37 градуса. В планините ще е подходящо за туризъм. По Черноморието през деня ще е слънчево и ще духа слаб източен вятър.

Вижте повече за времето в неделя

прогноза времето
nova.bg

В понеделник и вторник ще се задържи предимно слънчево, но ще има и временни увеличения на облачността. Дневните температури слабо ще се понижат, но все още ще са доста по-високи от обичайните, съобщава NOVA.
 
В сряда ще има повече облаци и на места ще превали. Температурите ще се понижат още малко.
 
Времето през септември: с температури от 4 до 35 градуса

В четвъртък ще преобладава облачно време и отново ще има превалявания, като в отделни райони валежите временно ще са интензивни и придружени с гръмотевици. От северозапад с усилване на вятъра бързо ще нахлува студен въздух. Средната максимална температура за страната през деня ще достигне 21 градуса.
 
На празничния 22 септември ще бъде ветровито и хладно, с променлива облачност, като все още на места ще има и превалявания. Очаква се температурите тогава през деня също да достигнат около 21 градуса.

 Подробна информация за времето днес и прогнозата за десет дни напред вижте на Sinoptik.bg
nova.bg