/ Нова телевизия, кадър
Любовен триъгълник е сред версиите, по които работи полицията във връзка със смъртта на млад мъж от Израел, чието тяло бе намерено близо до самоковско село, съобщава bTV.
Израелецът беше намерен мъртъв в гориста местност, а двама негови сънародници са задържани по подозрение в убийството му. Полицията работи по няколко версии, сред които и любовни отношения.

Малко преди 18:30 часа снощи на тел. 112 постъпил сигнал за мъж в безпомощно състояние, открит в землището на село Гуцал. На около половин километър от мястото на черен път е бил намерен и изоставен джип.

Изхвърлиха труп край самоковско село (ВИДЕО)

Пристигналият екип на спешна помощ констатира смъртта на мъжа - 26-годишен израелец. По тялото и главата му са установени множество охлузвания и кръвонасядания.

При полицейския оглед става ясно, че на място е имало още двама мъже, които са избягали. Полицаите претърсили района и успели да задържат бегълците.

При задържането си те оказвали съпротива.

По информация на вътрешния министър Пламен Узунов двамата са влезли в страната 48 часа по-рано и са познавали жертвата. Мотивите за престъплението и точната причина за смъртта все още се изясняват.

По случая е образувано досъдебно производство за умишлено убийство. Разследването продължава под надзора на Софийска окръжна прокуратура.