Цветанов не бил запознат с мотивите за оставката на Вучков
Цветанов не бил запознат с мотивите за оставката на Вучков / снимка: БГНЕС, архив
Цветанов не бил запознат с мотивите за оставката на Вучков
78368
Цветанов не бил запознат с мотивите за оставката на Вучков
  • Цветанов не бил запознат с мотивите за оставката на Вучков

Председателят на парламентарната група и един от приближението до Веселин Вучков - Цветан Цветанов призна, че е изненадан от оставката:

„Днес е заседанието на Министерски съвет. Знаете, че Веселин Вучков беше обявил, че има процедура, която трябва да бъде стартирана и днес просто се е стигнало до тази оставка. Не съм запознат с мотивите, нека когато се запозная с мотивите, да можем действително да направим коментар. Нито съм разговарял с премиера, нито съм говорил с господин Вучков, така че в тази посока смятам, че в момента ще бъде малко емоционално и прибързано, ако дадем какъвто и да е било коментар", заяви Цветанов.

„Нека да се запознаем с мотивите, да разговарям и с него. Трябва да дам отговор на нещо, което знаем, че се е случило като действия, но не знаем какво точно е провокирало това. Аз смятам, че парламентът е органът, който прави законодателните промени и разбира се след преценка на министрите и на министър-председателя се взимат решения от министерски съвет", допълни Цветан Цветанов.