Бойко Борисов
Бойко Борисов / БГНЕС
Премиерът Бойко Борисов коментира видеото на лидера на "Да, България" Христо Иванов за Маджо.

"Не ги коментирай Нанков поименно, защото това за тях е комплимент. Аз на един мой министър бивш, само като му видях гузната физиономия, уплашена, и как вика "бягай, бягай, бягай"...Той знае какво прави много добре. Двуличието ще ги плесне със страшна сила. Всичко рано или късно излиза наяве. Ама такова оправдаване, бягане. Той само да се погледне, защото аз му го препратих. Тази физиономия казва всичко, оправданията са ненужни. Гузната физиономия не можеш да я оправдаеш и всички видяха", коментира Борисов, а зам.-регионалният министър Николай Нанков добави, че от вчера Иванов си е сменил версията 6 пъти.

Кирил Радев: Останах с впечатление, че Христо Иванов знае какво иска да му каже Ламбовски (ВИДЕО)

Двамата са на инспекция на строителните работи по магистрала "Европа", която се очаква да бъде готова през септември.

До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, така че ще успокоим хората. Те са тежки решения. За разлика от тях, дето събират CV-та, имаме да решаваме Ковид-19, болници, зелена сделка, имаме толкова неща, които трябва да се подготвят", каза още премиерът Борисов.

„Казват, че искат да влязат в парламента, за да бъдат силна опозиция. А кой ще доведеш? Как може програмата на една политическа партия да е да влезнат в парламента? Да ходят 3 пъти в седмицата на работа и да взимат заплати”, продължи той.

"А кой ще работи, кой ще строи?!", попита Борисов.

Днес Борисов инспектира строителството на автомагистрала "Европа" край Сливница. Инспекцията беше предавана на живо в профила на премиера във Фейсбук.

"Пътуваме по новата АМ „Европа“ за Калотина. Радвам се, че протестиращите тръгнаха по магистралата - доскоро двупосочен паважен път. Дразнят се, че показвам магистралите, но това е труд, това е много работа. Тук са данъците на хората, инвестирани в инфраструктура. Имаме много какво да показваме още. До ноември предсрочно ще бъде готов участъкът на АМ „Европа“ от Драгоман до Сливница", каза той.

"Над 1000 работници, армия от валяци и багери са на обекта всеки ден, за да могат българите да пътуват по-бързо и по-безопасно. Усилията си заслужават. Продължава работата и по останалите инфраструктурни обекти в страната. До края на година ще бъде пуснат участъкът от Търговище до Шумен на АМ Хемус. Не спира напредъкът и по трасетата Ботевград-Мездра, обходния път на Габрово и Айтоския проход. Това е лицето на България. Ще мине време и хората ще оценят направеното", добави Борисов.
 
 

 

Публикувахте от Бойко Борисов в Вторник, 11 август 2020 г.