Отвориха ценовите оферти за ремонт  на ПМГ „Екзарх Антим I”
Отвориха ценовите оферти за ремонт на ПМГ „Екзарх Антим I” / Община Видин

В Община Видин се проведе открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет „Строително-монтажни работи на сградата на ПМГ „Екзарх Антим I”, гр. Видин – I етап”.

За участие в обществената поръчка са подали документи осем фирми – „Проект - Строй” ЕООД, гр. Шумен, „ПСГ” АД, гр. София, „Роял” ЕООД, гр. Добрич, „Заводски строежи – Козлодуй”, гр. Козлодуй, „Стройпроектконсулт” ООД, гр. Враца, „Кид Плюс” ЕООД, гр. Видин, „Опал - 94” АД, гр. Враца и „Перфетострой” ЕООД, гр. Видин. Всички бяха допуснати до процедурата, а пликовете с ценовите оферти отвори председателят на комисията инж. Добромир Дилов – заместник-кмет „Устройство на територията и развитие на инфраструктурата” в общината. Това стана по реда на постъпването на документите и в присъствието на представители на фирмите-участнички и на медиите.

Предметът на поръчката включва подмяна на дограмата, полагане на топлоизолация на външните стени, ремонт на покрива и изграждане на нова тротоарна настилка около сградата на Природоматематическата гимназия.