Сградата на кмеството, в която се намират двата магазина.
Сградата на кмеството, в която се намират двата магазина. / НАП Монтана
Два магазина продава на търг с тайно наддаване НАП Монтана. Магазините се намират в с. Боровци. Единият е с площ 57 кв. м и с начална тръжна цена 10 326.50 лв. Другият е с площ 95 кв. м, а началната му тръжна цена е 16 699 лв. И двата търговски обекта са разположени на първия етаж на кметството в с. Боровци.   
 
Кандидат-купувачите могат да огледат имотите всеки работен ден от 10 до 15 март. Предложенията на желаещите да се включат в наддаването се подават в същия срок в сградата на НАП Монтана на пл. Жеравица, ет. 2, стая 206.
 
За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от първоначално обявената цена. Кои ще са новите собственици на обявените за продажба имоти ще стане ясно на 20 март, когато ще бъдат разгледани всички постъпили предложения.
 
Пълния текст на обявата, както и други обяви за продажба на активи, са изложени на табло на пл. Жеравица, ет. 2  в Монтана. Могат да се видят и на сайта на приходната администрация на www.nap.bg в рубриката „Продажби”. Там клиентите на агенцията могат да намерят също и условията за участие и провеждане на търговете с тайно и явно наддаване.