/ ThinkStock/Getty Images
Двама криминално проявени и осъждани мъже от врачанското село Камено поле са задържани в полицейския арест, заради нападение с нож над млади мъж и жена. Нападението станало към 2.30 часа тази нощ в къща в село Върбица. В дома живеели на семейни начала мъж и жена, и двамата на по 18 години.

Влезе в сила осъдителна присъда за двама братя от с. Камено поле, обвинени за жестокото убийство на техен съселянин

Нападателите нахлули в жилището, а при последвалия скандал и саморазправа, двамата нападатели нанесли прободни рани на мъжа и жената. Пострадалите са транспортирани в многопрофилната болница във Враца. След преглед жената е освободена, а мъжът е настанен за лечение и към момента няма опасност за живота му.

Присъда за мъж убил бившия си зет

След проведени бързи издирвателни действия врачански полицаи са открили и арестували двамата нападатели. Те били задържани в село Габаре. Арестуваните за нападението са 21-годишен, криминално проявени и осъждан за кражби, изнасилване и хулиганство, и 16-годишен, криминално проявен и осъждан за кражби. Установено е, че 21-годишният в миналото е живял с пострадалата жена. Работата по случая продължава.