деца  с увреждания
деца с увреждания / Дарик Враца
Врачани дадоха старт на благотворителната кампания“ Играем заедно“ с фотоизложба-базар, която се  състоя на 4 септември в Младежкия дом. В рамките на два часа бе събрана сумата от 3 201 лв., която вече е постъпила в дарителската сметка на кампанията. Напомняме, че сметката е отворена до края на благотворителната инициатива – 31 декември 2019 г.
 На мероприятието присъстваха стотици граждани, представители на различни политически партии и организации, както и зам.-кмета на Община Враца Петя Долапчиева.

Сред гостите бе и шоумена, роден във врачанско, Георги Милчев - Годжи, който каза, че „след като Държавата не се грижи достатъчно на тези деца, които имат право да се ползват от всички привилегии на детството си, то ние, обществеността, трябва да дадем своя принос“.

За комфорта на изложбата-базар имаше кетъринг, който бе осигурен от спонсори – врачански фирми.

Следващата проява на кампанията ще бъде на Врачанския есенен панаир от 14-16 септември, по програма „Фестивал за деца и родители“, организиран от Търговско промишлената палата във Враца, където на специална шатра ще бъдат изложени за продажба останалите арт произведения и предмети, изработени от децата с увреждания.

Повече и актуална информация за кампанията може да следите във Фейсбук групата Кампания “Играем заедно“.