/ Деян Герговски, DarikNews.bg
Заснежени и хлъзгави са пътищата във Видин и областта
Мокри и заснежени на места са пътищата в областта, съобщават от Областно пътно управление. В областта вали дъжд. Всички пътища са обработени, снеговалежът е спрял.

Нормално се осъществява движението по главен път Е-79 в посока ГКПП „Дунав мост 2“, като пътуват предимно тежкотоварни автомобили. Най-много автомобили се движат в участъците Димово - Ружинци и Видин – Дунавци. На ГКПП „Дунав мост 2“ е образувана опашка от няколко километра от тежкотоварни автомобили на изход от страната.

Спряно е преминаването на всички моторни средства през ГКПП „Брегово“, на ГКПП „Връшка чука“ сръбските гранични власти спират да пропускат на влизане в Република Сърбия чужди граждани, пътуващи с леки автомобили, микробуси и автобуси, съобщиха от пресцентъра на МВР. Товарните автомобили временно се пренасочват към ГКПП „Калотина“, предава Агенция "Фокус"

Движението по път 1413 Грамада – Синаговци е ограничено за автомобили над 12 т. поради свлачище Обходният маршрут е път I-1 Дунавци – Срацимирово, път III-141 Срацимирово - Грамада и обратно.