Търновка изтегли „прани“ пари от банкомат (СНИМКА)

банкомат
банкомат / DarikNews.bg, архив
Търновка изтегли "изпрани" пари от банкомат и публикува снимката в социалните мрежи.
 
Двадесетолевката бе коментирана на дълго и на широко, като някои от онлайн потребителите бяха особено остроумни. Една от теориите бе, че парите са били изпрани и холограмата се е изтрила.
 


"Търкат всичко", "Свършило е мастилото", "Ако е истинска, струва повече от номинала си", "Изглежда юбилейна", "В България всичко може да стане", "Щом от банките започнаха да пускат фалшиви пари... каква стана тя?!?", са част от коментарите. Разбира се имаше и такива, които се усъмниха в истинността на историята.
 
"Малко не ми се вярва да е станало така, предвид големия размер на банкнотата, на която ще й е трудно да излезе от отвора на банкомата. Но ако постът е реален, веднага се обадете на банката, която обслужва банкомата и пазете бележката от транзакцията", бе коментарът на друга потребителка.
 
Имаше и такива, които подходиха с ирония и предложиха на жената да й дадат 20 лева в замяна на "фалшивата банкнота" с автограф.
 
Малко по-късно Емилия Дечева се похвали с щастлива развръзка и сподели, че е получила съдействие от банката, която обслужва банкомата и са й сменили парите с нови.