Шефката на дирекция Образование в Общината ще съди бивш кандидат за кмет
Шефката на дирекция Образование в Общината ще съди бивш кандидат за кмет / netinfo

Дело за клевета срещу бившия кандидат за кмет на В. Търново Цветан Цветанов обмисля да заведе директорът на дирекция “Образование” в Общината Румяна Йорданова.

Причината за решението и са отправени от г-н Цветанов обвинения през октомври миналата година, по време на предизборната кампания за местните избори, свързани с храненето на децата в детските градини, начина по който се назначават кадрите там и липсата на реални ремонтни работи в сградите.

Повече за причините довели до решението на г- жа Йорданова да се обърне към съда и за резултатите от прокурорската проверка по случая, чуйте от нея в прикачения файл.


Румяна Йорданова добави, че от както ръководи отдел “Образование” в Общината за ремонтни дейности в училищата и детските градини са вложени около 8 милиона лева.

“Вярвам на хората, които са ми подали информацията, която съм представил пред медиите и по- късно пред прокуратурата. Повече ще коментирам, след като се запозная подробно с изказването на г-жа Йорданова”, каза Цветан Цветанов.