Румен Димитров влиза в битката за кмет на Велико Търново
Румен Димитров влиза в битката за кмет на Велико Търново / DarikNews.bg
Румен Димитров влиза в битката за кмет на Велико Търново
44592
Румен Димитров влиза в битката за кмет на Велико Търново
  • Румен Димитров влиза в битката за кмет на Велико Търново

Общинският съветник Румен Димитров е кандидатът за кмет на Велико Търново, издигнат от гражданска коалиция „Нашият град". Той ще води и листата за общински съветници на коалицията, която ще бъде обявена на по-късен етап.

Да защити и да наложи нов образ в позиционирането на гражданските сдружения в общината, е главната цел, която Димитров си поставя в следващия мандат. „Ако великотърновци са усетили и почувствали през тези години, че са значими, уважавани и уважени от нас, то ние за пореден път ги молим да изразят своето съгласие, като ни подкрепят", апелира кандидат-кметът.

Политическите партии ще бъдат основният опонент на Румен Димитров. Определя се като човек, отдаден единствено и изцяло на принципите, на поетите каузи, човек на морала и отговорността, когото не са уплашили, сломили или подкупили, въпреки нескончаемите опити. За работата си в Общинския съвет споделя, че винаги е бил различен, старал се е да бъде подготвен, да показва фактите и да цитира законите.

Румен Димитров е с висше образование по маркетинг. В момента завършва финансов мениджмънт в Стопанската академия в Свищов. Семеен, с две деца.

Чуйте Димитров в звуковия файл с мотивите си да влезе в кметската надпревара.