/ Таксбек Груп
На 5 март, се отбеляза 7-та годишнина от откриването на офиса на Таксбек Груп във Велико Търново. По този повод от компанията организираха Ден на отворените врати, на който присъстваха студенти от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий.
 

Проведе се Ден на отворените врати в Таксбек Груп


Таксбек Груп успешно предоставя възможности за развитие и съчетава ангажираността на своите служители с иновативни подходи към обучението и управлението на таланти. Офисът на фирмата в гр. Велико Търново е вторият по големина в България.

Това поставя пред нас огромна отговорност към служителите, в продължение на 7 години, да осигуряваме отлични условия на труд в съвременната бизнес среда. Посетителите имаха възможност да разгледат офиса и да видят как работим в екип – професионално, динамично, приемайки всеки ден предизвикателствата на международните финанси и данъци", заяви основният организатор на събитието Ивета Николова.

Проведе се Ден на отворените врати в Таксбек Груп

Студентите „влязоха и в обувките“ на HR отдела във фирмата с изненадите, които им бяха подготвени – състезание за подобряване на екипната работа и повишаване на критичното мислене. Естествено, отличилите се участници получиха много награди и професионални съвети от експертите Човешки ресурси на Таксбек Груп. Мениджърите от компанията също се включиха в събитието и споделиха много успешни практики от работата си.

Фирмата е спечелила 3-то място в националният конкурс „Работодател на годината 2018“ в категория „Най-добра програма за допълнителни придобивки“ и е добър пример за това как се прави успешен бизнес с клиенти от целия свят.

За повече информация www.taxbackcareers.com.