/ Община Свищов
В благодарственото писмо кметът Генчо Генчев изразява благодарност за високия професионализъм и подкрепата, която Дружеството оказва в съвместната работа с Общината:

Общото събрание на Асоциацията по ВиК съгласува план за опазване на околната среда и план за собствен мониторинг

"Уважаеми инж. Владов,
 
Като кмет на община Свищов, изразявам своята голяма благодарност към Вас, за подкрепата, която дружество ВиК „Йовковци“ ни оказа в справянето с усложнената обстановка на територията на общината по време на обилните валежи, довели до наводнения и критични ситуации в няколко от населените ни места.

писмо
Община Свищов

Навременната намеса на началника на Район Свищов Румен Линев и служителите от свищовското подразделение на дружеството беше решаваща за овладяване на бедственото положение, и за справянето с възникналите проблеми, причинени от природната стихия. 

Голяма инфраструктурна промяна за над 4.5 милиона лева стартира от 1 февруари в Свищов

Моите благодарности и към всички екипи на ВиК „Йовковци“, на чиято помощ ние разчитаме, и които ежедневно се отзовават на възникващите повреди по водопроводната мрежа в Свищов и населените места от общината. Поздравявам Ви за високия професионализъм и се надявам, че  съвместната ни работа  ще продължи ползотворно и занапред!
 
С уважение и признателност",
се казва в писмото.