ГЕРБ откри предизборната си кампания с молебен за здраве и успех
ГЕРБ откри предизборната си кампания с молебен за здраве и успех / Дарик нюз
ГЕРБ откри предизборната са кампания с молебен за здраве и успех
63367
ГЕРБ откри предизборната са кампания с молебен за здраве и успех
  • ГЕРБ откри предизборната са кампания с молебен за здраве и успех

С молебен за здраве и късмет в Катедралния храм "Рождество на Пресветата Богородица" във В. Търново откри тази сутрин предизборната си кампания IV- ти многомандатен избирателен район Политическа партия ГЕРБ. В навечерието на Великденските празници кандидатите за народни представители подариха на храма икона, изобразяваща "Възкресение Христово". Иконата е дело на Цветелина Максимова и представлява слизането на Исус Христо в ада, където го посрещат Адам и Ева, Йоан Кръстител и апостолите...

Отец Асен прочете молитва преди започване на важна и трудна работа, като каза, че нищо не можем да вършим без Божията помощ и пожела Бог да помага на делата им.

"Поставяме си за цел да повторим резултата от 2009 година, а именно четири мандата от нашия регион. Не мисля, че ще ни бъде по- трудно от тогава, защото сега можем да застанем и да кажем на хората какво сме постигнали за този период. И това са реални, а не виртуални неща. Достатъчно много работа бе свършена от правителството на г-н Борисов", коментира вторият в листата Евгени Стоев. В нашата област бъдещите депутати от ГЕРБ ще се концентрират върху младежката безработица, икономическите въпроси и туризма, както и реализацията на проекти свързани с регионалното развитие, обясни още той.

"Въпреки, че всички атакуват ГЕРБ, ние ще водим позитивна кампания, без да охулваме и обругаваме противниците си и мисля, че това ни прави по- силни. Достатъчно неща сме свършили и можем да застанем пред хората с високо вдигнато чело и да говорим за направеното. Имаме воля да подобрим живота на гражданите, да завърши нереализираните проекти, да отчетем грешките си и да свършим това, което не сме направили в предишния мандат", добави Евгени Стоев.

Чуйте го в звуковия файл.