/ МВР
Полицията с жест на благодарност към добротата на 11-годишно дете от Горна Оряховица, съобщиха от МВР.

МВР

Благодарствено писмо от ръководството на ОД на МВР-Велико Търново и личен подарък от началника на полицейското управление в Горна Оряховица гл. инсп. Мариян Лонгинов получи 11-годишната Божидара Трифонова за проявена доблестна постъпка.

Добрият пример: Ученички намериха портфейл с пари в Търговище и го върнаха (СНИМКИ)

На 1 март, около 14:00 часа на паркинг пред търговски обект в железничарския град, детето намерило портфейл. След като видяло, че в чуждата вещ има пари, без да губи време, заедно с баща си отишло в полицейското управление и го предало.

Още същия ден служителите предприели необходимите действия, собственикът бил установен и поканен да получи намерената вещ. Той също дойде в управлението, за да благодари лично на Божидара за честността и почтеността ѝ и на родителите ѝ, че са възпитали такова прекрасно дете.

МВР

Божидара е ученичка в 4 клас на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ и беше особено развълнувана от вниманието. Началникът на полицейското управление Мариян Лонгинов я посрещна с много топлота, пожела ѝ да е здрава, да продължава да вярва в доброто и да го предава, за да се случват такива малки чудеса в напрегнатото ни ежедневие.