Десетки великтърновци посетиха приемната на Станислава Стоянова
Десетки великтърновци посетиха приемната на Станислава Стоянова / netinfo
Повече от три часа продължиха срещите с граждани на народния представител от ГЕРБ Станислава Стоянова, по време на депутатската приемна за жители на община В. Търново. Заедно със Стоянова на приемната присъства и председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов.

Основно лични, имотни и междусъседски проблеми изложиха жители на старата столица пред представителите на законодателната и местната власт, като голяма част от поставените въпроси ще намерят разрешение в кратки срокове.     

Десетки великтърновци посетиха приемната на Станислава Стоянова
netinfo

Пред народния представител граждани споделиха и тревожност заради фалшивите новини, които се роят напоследък и заливат социалните мрежи с откровени лъжи. „Всъщност точно това създава паралелната реалност, за която постоянно говорят от левицата. Подобни прийоми обаче не подхождат на никой политически лидер и на никоя цивилизована политическа сила“, коментира депутатът Станислава Стоянова. Посетители в приемната настояха да се намери начин за контрол върху собствеността и легитимността на многобройните новопоявили се сайтове, тиражиращи фалшиви новини. 

Десетки великтърновци посетиха приемната на Станислава Стоянова
netinfo

Заедно с жители на старата столица Станислава Стоянова обсъди безспорните успехи на страната в международен план и ползотворните срещи, които премиерът Борисов и министри от кабинета провеждат в навечерието на европредседателството ни.

„Очаква се до дни да пристигне и докладът за България, който по думите на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер ще е изключително позитивен“, обясни народният представител