Гонзо: Нямаме шанс за Европа и вече сме отпуснати
Гонзо: Нямаме шанс за Европа и вече сме отпуснати / Нова Броудкастинг Груп
Наставникът на Черно море Георги Иванов-Гонзо беше крайно критичен към играчите си след поражението от Локомотив Пловдив с 1:2. Според него, те вече нямат шансове за борбата за Европа след петата поредна загуба.
"Днес оборът изигра добър мач, в сравнение с всички от плейофите досега. Старата ни слабост в последните 30 метра да не можем да вкараме се прояви. Но през цялото време в тези плейофи не бяхме на ниво и заслужено нямаме шансове да се класираме за Европа", заяви Иванов пред DIEMA SPORT 2, цитиран от Gong.bg. Той разкритикува играчите си за играта им.
"Годинките на някои хора почва да тежат и не можем да правим ротация. Нивото не ни е това, което искаме. Трудни ни бяха мачовете и преди влизането в тази шестица. Очаквах да не сме на ниво, но не очаквах да сме по такъв начин. Нямаме скорост в атаката, новите не влязоха добре, не можем да реагираме", сподели още Иванов и говори за борбата за Европа.
"Вече сме отпуснати, защото нямаме шансове. След отпадането от Литекс попаднахме в дупка. Нямаше как да обясним на играчите, че отбор от трета дивизия ще се хвърли. Като натрупаш загуби после, трудно си връщаш самочувствието и не могат да намерят формата си", сподели Гонзо и допълни, че ще дава шансове на младоците.
"Младите момчета трябва да си заслужат мястото. Мартин Костадинов и Николай Минков си заслужиха местата. Самоцелното налагане на юноши е пагубно за футбола. Когато един юноша на 20 години е добър, ще го налагаш сам. В противен случай се получава ГМО", заяви треньорът на Черно море и сподели защо е махнал Цветков и Венков от групата.
"Сашо Цветков има контузия, Мишо Венков го изкарах от групата. Когато един футболист играе слабо, нормално е да е извън групата. За нас вече победите са без значение, нямаме шансове да се класираме. Ще играят вече юноши и хора, които досега не са играли, за да си покажат качествата", завърши Гонзо.
Diema sport 2