Дани Димов
Дани Димов / ПФК Черно море
Централният защитник Даниел Димов, който за последно се подвизаваше в турския „Болуспор” и вече е ново попълнение на „Черно море”, сподели в интервю, че много бързо са се развили нещата около него. Договорът му е до края на сезона.
 
„Нещата при мен се случиха вчера. Доста динамични бяха последните часове. Прекратих си договора с предишния ми отбор. Бяха провеждани разговори и с „Черно море”. Изключително съм щастлив, че се завръщам на „Тича”, място на което съм много уважаван. „Черно море” ми е на сърцето”, каза Димов.
 
С екипа на предишния си отбор „Болуспор” той записа 21 мача, като е реализирал и 1 гол.
 „Проведох основната подготовка с предишния ми отбор, с изключение на последните 2 седмици, в които не съм тренирал активно. Изиграх и доста контроли. Не съм в момента в най-доброто си състояние, но не съм и толкова зле. Паузата, която се очертава, ще ми се отрази добре да навляза в необходимата форма”, каза още високият 188 см бранител..
 
„Следях мачовете на „Черно море” от началото на първенството. Отборът се представя доста добре, на фона на нещата, които се случиха в края на миналия сезон. Новите попълнения бързо са се сработили. Създаден е добър колектив. За малкото време, което е имал треньорът пред себе си, е създадена една добра сплав”, завърши Димов.