Гонзо: Излизаме да играем футбол срещу „Левски” и се надявам да спечелим
Гонзо: Излизаме да играем футбол срещу „Левски” и се надявам да спечелим / Добри Атанасов
Гонзо: Излизаме да играем футбол срещу „Левски” и се надявам да спечелим
90945
Гонзо: Излизаме да играем футбол срещу „Левски” и се надявам да спечелим
  • Гонзо: Излизаме да играем футбол срещу „Левски” и се надявам да спечелим

„Мач с мач не си прилича. Убеден съм, че „Левски” пак ще играе за победа, така както беше в първия мач. Убеден съм, че не само ние, но и „Левски” ще променят нещо. Ще стане оспорван мач”, коментира в интервю за „Морски гонг” по Дарик Варна треньорът на „Черно море” Георги Иванов преди утрешното гостуване срещу „Левски”  в мач от 13-ия кръг на Първа лига.

„Не се наемам да кажа кой ще победи. Вярвам, че нашият отбор ще влезе в мача много по-уверен и по-спокоен. Ние ще отидем да играем футбол и ще се опитаме да спечелим мача”, каза още Иванов.

На въпроса дали е доволен от  жребия за Купата, който изправя на четвъртфинал „Литекс” срещу „Черно море”, той отвърна така:   „От жребия съм доволен само тогава, когато отборът продължи. Това, че се паднахме с отбора на „Литекс” може да е нож с 2 остриета. Първо може да има фактор подценяване, а от друга страна съперникът ни ще играе на върха на възможностите си, защото ще искат да се докажат срещу отбор от по-горна дивизия. Не трябва да приемама мисълта, че едва ли не този мач вече сме го спечелили”.

Цялото интервю с Георги Иванов очаквайте утре в предаването „Морски гонг” по Дарик Варна.