Десетокласничка от английската гимназия е новата Мис „Св. Св. Константин и Елена”
Десетокласничка от английската гимназия е новата Мис „Св. Св. Константин и Елена” / www.stconstantine.bg

17-годишната Габриела Колчева е новата мис „Св. Св. Константин и Елена 2010”. На финала на 18-то издание на конкурса късно снощи тя получи короната от миналогодишната носителка на титлата – Вирджиния Мутафчиева.

За втора поредна година първа подгласничка е Ирена Григорова, а втора подгласничка е екзотичната 23-годишна софиянка Мери Джакбесие.

Габриела е възпитаничка на І Езикова гимназия с английски език и наесен ще бъде в  10-ти клас. На конкурса Мис „Св. Св. Константин и Елена” 2010 тя стъпва за първи път на модния подиум, като за това я посъветвала майка й.

Ирена е на 17 години и тази година завършва Професионалната гимназия по туризъм във Варна, след което иска да учи „Връзки с обществеността”. Танцува балет и модерни танци. Миналата година тя отново бе първа подгласничка в конкурса Мис „Св. Св. Константин и Елена 2009”.

Екзотичната Мери носи ганайската кръв на баща си. Тя е от София и следва магистратура по бизнес администрация в Нов български университет. Съвсем наскоро се е снимала в новия филм на Камен Калев – „Островът”.

Победителката и подгласничките й получиха почивки от „Св. Св. Константин и Елена холдинг” АД, козметика, часовници, ваучери за грим, букети и парични награди.