10 години Дарик радио Варна. Купонът отшумя, но шоуто ще продължи!
10 години Дарик радио Варна. Купонът отшумя, но шоуто ще продължи! / netinfo
Дарик радио Варна навърши 10 години.

За първи път числото е двуцифрено и връщане назад няма...

Благодарим за стотиците топли, искрени и оригинални пожелания, които получихме! Благодарим на всички, които бяха с нас на празничната вечеря в понеделник. Благодарим и на домакините от ресторант "Старо село" за прекрасната вечер.

Всички, които се отзоваха на поканата ни, се убедиха, че екипът на Дарик Варна умее не само здраво да работи, но и яко да се забавлява. Да отпразнуват с нас юбилея на Дарик радио Варна дойдоха много Дарик-колеги от цялата страна, колеги от варненски медии, партньори, клиенти и приятели. Всъщност всички, които бяха там, са наши приятели. С удоволствие и широка усмивка посрещнахме повечето от кандидатите за кмет на Варна - Димо Гяуров, Свилен Крайчев, Цвета Георгиева, Веселин Данов, Павлин Павлов.... Депутатите проф. Димитър Камбуров, Яни Янев, Борислав Ралчев. Бизнесмените Пламен Андреев - "Планекс", Красимир Узунов - "Интерсервиз Узунови", Валентин Вълев - "Експрес Гаранцион", Николай Николаев - "Химимпорт", Емил Илиев - "Чико", Нели Георгиева - "Ромел Консулт" и много още. Общински съветници и кандидати за такива - от сините, червените, жълтите, от ГЛАС, ГЕРБ, Атака, ВМРО, ДЕР, Отечество, Нашият град...... Е.он България, ОДП Варна, капитани от военоморските сили, варненски свещеници и мноооого още.

Доцент Борис Корновски, човекът, който ще управлява Варна по време на предизборната кампания, оцени по достойнство ролята на нашата медия за животът в морската столица и връчи на екипа ни почетния плакет на общината за особени заслуги. Кметът Кирил Йорданов не присъства заради приема на първата руска дама Людмила Путина, но пък ни поздрави лично - и в ефир, и по телефона. За първи път Дарик радио събра на едно място толкова много от претендентите за кметския стол в общината. Те се поздравяваха един друг и като че ли разбраха точно тази вечер, че лична вражда между тях няма. Никакво политическо напрежение не помрачи настроението ни.

Огромната и невероятно вкусна торта от сладкарница "Вики" разряза лично собственикът на Дарик радио Радосвет Радев. Неговото присъствие беше един от най-ценните подаръци за нас.

Скъпи приятели, толкова много цветя ухаят и днес в редакцията на Дарик радио на ул. "Битоля" 7. Някой ден те ще увяхнат, но пожеланията ви ще помним. Ще помним и вечерта, която ни подарихте!

Наздравиците бяха повече от 10..... Защото и работата, която сме свършили през годините, е много...

Купонът отшумя, но шоуто ще продължи!

Ние продължаваме напред!

С Вас и за Вас!