дипломиране
дипломиране / ППГ Гео Милев
С общ успех много добър 5.19 завърши Випуск 2020 на ППМГ „Гео Милев“ в Стара Загора.

52 ученици  от общо 120 абитуриенти, са с отличен успех от дипломата за средно образование, а първенци са учениците от 12А клас с отличен 5.62.

дипламиране
ППГ Гео Милев


Отличните оценки на държавните зрелостни изпити са 90, като с пълно отличие по математика са Димитър Вълков и Силвия Петрова от 12А клас, по английски Михаил Радев и Христо Димитров от 12А, клас, а по история и цивилизация-Петър Илиев от 12А клас.

На 26 юни учениците се сбогуваха с училището си и получиха пожелания за успех, трудолюбие и упоритост в живота. На различното и емоционално изпращане им бяха връчени и дипломите  за завършено средно образование.

„Пожелаваме на абитуриентите най- вече здраве и полет на мечтите! Бъдете целеустремени, позитивни, упорити, трудолюбиви и постоянни в търсене на нови възможности.

дипломиране
ППГ Гео Милев


Постигайте с лекота успехите, а всяка ваша трудност нека да е начало на голям успех! Черпете с пълни шепи от живота, оценявайте и се радвайте на малките неща, които да са в основата на нови победи и покорени върхове!

Скъпи абитуриенти, бъдете ДОБРИ ХОРА! НА ДОБЪР ЧАС!“, пожелаха преподавателите на своите ученици.

Преди обаче Випуск 2020 на ППМГ да бъде изпратен тържествено, в съботния ден училището беше домакин на Националната олимпиада по информационни технологии.

дипломиране
ППГ Гео Милев


Тя се проведе онлайн, а лауреат на олимпиадата стана Цветан Стръмски, ученик от 12Б клас, който е с резултат Отличен 6. Другият възпитаник на училището Николай Мендров също е с отличен резултат 5.50. И двамата lвъзпитаници на Живка Желязкова вече са студенти на Софийски университет.

Второто място в Националната олимпиада завоюваха шестокласниците Ивайло Иванов и Мартин Чешмеджиев в направление Мултимедия. Те са възпитаници на Живка Стойчева, а всяка година нейни ученици се класират на призови места в национални състезания и олимпиади.

Щафетата на отличните резултати на абитуриентите беше поета от бъдещите осмокласници , четирима от които са максималния брой точки 100 по математика- Дарина Атанасова Захариева, Цвети Николаева Катерова, Стоян Златев Деянов, Георги Димитров Зулямски.

Теодора Тенева Желязкова е единствената седмокласничка в областта с максимален резултат 100 точки по БЕЛ, а девет ученици са с над 90 точки.

дипломиране
ППГ Гео Милев


Данните нареждат ППМГ „Гео Милев“ за поредна година на първо място в Старозагорска област с най-високи резултати от Националното външно оценяване.