/ община Стара Загора
В Стара Загора въвеждат промени в разписанията на автобусните и тролейбусни линии, обслужвани от „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД – Стара Загора.

Промените са във връзка със заповед на директора на РЗИ от 20 октомври за въвеждане на допълнителни временни противоепидемични мерки на територията на област Стара Загора.

Считано от 22.10.2021 год. /петък/, тролейбусна линия № 2 ст. „Берое“ - Мототехника ще се изпълняват съгласно утвърдените маршрутни разписания за работни, неучебни дни.

От 25.10.2021 год. /понеделник/ всички автобусни и тролейбусни линии ще се изпълняват съгласно утвърдените маршрутни разписания за работни, неучебни дни.

Променят разписанието на автобуси в Стара Загора

От 23.10.2021 год. /събота/ ще бъде спряно обслужването на тролейбусна линия № 1 кв. „Железник“ – СБА.

 - Линия 62 и 65 /в работни дни/:

Обединяват се курсовете от кв. „Железник“ на линия № 65 в 18:20 часа до с. Горно Ботево с линия № 62 в 18:40 часа до с. Преславен с маршрут, както следва:

18:40 от кв. „Железник“ по маршрута на с. Калитиново – с. Преславен => 19:20 часа от с. Преславен за с. Горно Ботево => 19:40 часа от с. Горно Ботево за кв. „Железник“.
 
Община Стара Загора напомня, че при използване на градския транспорт трябва да се спазват всички въведени мерки за намаляване разпространението на COVID-19 и напомня на пътуващите граждани да спазват висока лична хигиена при пътуване, да носят необходимите предпазни средства, както и да се информират своевременно за актуалните маршрутни разписания на градския и междуградския транспорт.
Актуална информация на разписанието на автобусите и тролейбусите от обществения транспорт може да следите на: https://www.starazagora.bg/bg/gradski-transport 
 
община Стара Загора