Представят Стара Загора на работна среща между бизнеса и местната власт
Представят Стара Загора на работна среща между бизнеса и местната власт / netinfo

В началото на работната седмица представители на Туристическия информационен център към Община Стара Загора ще популяризират туристическия потенциал на региона и събитията, организирани на територията на града на Третата работна среща между бизнеса и местната власт в гр. Русе от 19 - 21 октомври.

Срещата се организира от Асоциацията на българските туристически оператори и туристически агенти. Тази година работната среща е на тема: „Сътрудничеството между обществения и частния сектор - платформа за устойчиво туристическо развитие"

Представители на Туристическия център и Регионалния исторически музей ще покажат пред водещи туристически оператори забележителности, културни институти и събития от културния календар на Община Стара Загора, които привличат туристически посещения.

Ще бъде представена и настанителната база на общината, която включва настаняване от една до пет звезди, заведения за хранене и развлечения, възможности за активен отдих и спорт, както и туристически пакети на разнообразна тематика и продължителност от 2-7 дни в Стара Загора и курорта Старозагорски минерални бани.