/ ОДФ
Мобилен, 6-канален ЕКГ апарат Contec ECG600G дариха от Обществен дарителски фонд Стара Загора на Клиниката по инфекциозни болести към УМБАЛ „проф. Д-р Стоян Киркович” в борбата с коронавируса.

дарение
ОДФ

 На входната врата на Клиниката по инфекциозни болести вече е монтирана система за контрол на достъпа – електрическа брава с осигурени 45 безконтактни карти, както и паник-бутон.
 
„Изключително благодарни сме за това съоръжение, което дава спокойствие на работещите при нас  медици“ сподели началникът на клиниката проф. Лилия Пекова.

дарение
ОДФ

УМБАЛ, Инфекциозна клиника и Общинска болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания получиха 55 кутии ръкавици в различни размери, които са и един от най-необходимите консумативи.
 
Даренията са в размер на 3 230 лева от най-големият досега дарител в кампанията-Alltech България ЕООД.

дарение
ОДФ

Специализираната болница за активно лечение за пневмо-фтизиатрични заболявания – Стара Загора“ получи и 50 комплекта спално бельо, дарени от Граждански клуб ЛИПА, на стойност 1 450 лв., както и две компютърни конфигурации с инсталиран програмен продукт, закупени с дарени средства от Търговско-промишлена палата и „Ритъм 4 ТБ“.
 
Ако желаете да се включите и да подкрепите медиците в борбата им с COVID-19, можете да дарите за кампанията по сметка:
 
Обществен дарителски фонд - Стара Загора
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
IBAN: BG02FINV915053BGN0DJ4D
Банков код: FINVBGSF
Основание: дарение